top of page
logo_DELIMAC_NEG.jpg
Maaike Callewier van Delimac.
Delimac glas

Wijn ... wat komt in je op als je denkt aan wijn? Voor mij betekent dit een rijkdom aan aroma's, geuren, kleuren, smaken maar in het bijzonder 'Passie'. 

 

Een passie om te willen weten hoe men van een eenvoudige druif een prachtige wijn kan maken. Benieuwd waarom je van dezelfde druif totaal verschillende wijnen kan hebben. Tal van factoren spelen mee om een perfect eindresultaat te bekomen. Boeiend!

druiven

In april 2017 ben ik opgestart met Delimac. 'Deli' staat voor alles wat delicious, delight en delicatesse is, kortom voor alles wat je blij en gelukkig maakt.

'Mac' verwijst naar mijn initialen omdat ik er alles tracht aan te doen om je blij en gelukkig te maken met mijn producten.

wijnglazen

Zo ben ik me opnieuw gaan verdiepen in die fantastische wereld om voor jou die overheerlijke én betaalbare wijn te vinden. Het is een zoektocht die nooit verveelt, die nooit eindigt, die me naar prachtige plaatsen en gepassioneerde mensen brengt!

Wijnflessen

Hopelijk beleef je diezelfde passie bij het drinken van deze pareltjes. En ik beloof je, de aroma's komen het meest tot hun recht wanneer je die deelt met je familie, vrienden en geliefden!

Maaike

bottom of page